Heeft u een vraag? Neem contact op:

Gezellig borrelen met luxe borrelhapjes

Wilt u een feestje vieren maar heeft u geen zin om in de keuken te staan? Staat er een groepsuitje op het programma met collega’s of bent u gewoon lekker thuis met een groep vrienden? Ik neem graag het werk uit uw handen. Kleine hapjes voor bij de borrel of wat grotere hapjes zodat de maaltijd kan worden overgeslagen? Zoet of hartig? Vlees, vis of vegetarisch? Met kaas of met noten?

Ook bij het maken van mijn hapjes combineer ik gezond en lekker. De mediterrane keuken geeft mij ook hier weer veel inspiratie. Denk aan de heerlijke kazen uit Frankrijk, Italië en Spanje, maar ook de prachtige gerechten met tomaten, paprika, courgette en aubergines.

Neem contact op

borrelhapjes

Diverse mogelijkheden

Veel is mogelijk en ik denk graag met u mee om te kijken wat bij uw gelegenheid past. Vega, glutenvrij of andere dieetwensen? Ook daar pas ik natuurlijk een mouw aan. Ik presenteer de hapjes op schalen zodat u hiermee zelf rond kan gaan. Maar ook een wat groter hapje in een klein glaasje of bakje behoort tot de mogelijkheden. Kijkt u bij de foto impressies om een idee te krijgen van wat ik voor u kan maken.

Kosten luxe borrelhapjes

Bent u geïnteresseerd in de luxe borrelhapjes? Stuur dan gerust een mailtje, dan bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Vanaf 10 personen 5 hapjes per persoon
Prijsindicatie: vanaf € 12,50 p.p. (excl. BTW)