Heeft u een vraag? Neem contact op:

Zondagmiddagbrunch

Een driegangen-lunch op zondagmiddag? Ik werd voor deze optie geïnspireerd door de Italianen.

Op vakanties in dit prachtige land, kwam ik op zondagmiddag hele families tegen die samen aan een lange tafel zaten te eten. Men dronk een glaasje, had een goed gesprek en dat alles onder het genot van eenvoudige, mooie en gezonde gerechten. Dit is misschien wel de basis geweest voor mijn motto “eten is meer”. Want eten is voor mij samen zijn, naar elkaar luisteren, gezelligheid, liefde voor elkaar en liefde voor het voedsel.

Een Italiaanse belevenis

Vooraf heb ik voor u een salade samengesteld met diverse groenten uit het seizoen waarbij u kunt kiezen uit een variatie met vlees, vis of kaas.

Als hoofdgerecht staat een warm pastagerecht op het menu. U mag kiezen uit een vegetarische pasta, een pasta met vlees of een pasta met vis.

Het dessert kan bestaan uit een glaasje met tiramisu, een glaasje hangop met vers seizoen fruit of een chocolade brownie met witte chocolade crème.

Kosten van een driegangen-lunch

Dit alles wordt in één keer geleverd. Afhalen of bezorgen is beide mogelijk. De warme maaltijd brengen wij in een thermokist waardoor uw maaltijd nog een klein uurtje warm blijft. Zo kunt u eerst genieten van het voorgerecht.

Vanaf 8 personen
Prijsindicatie; vanaf € 23,50 per persoon. (excl. BTW)

Neem contact op