Heeft u een vraag? Neem contact op:

Catering in Haarlem en omstreken

Wat is nou eigenlijk catering? Als je het op zoekt in het woordenboek staat er zo iets als maaltijdverzorging voor grotere groepen op een andere plek dan een horecabestemming. Dus eigenlijk valt bijna alles wat ik aanbied op deze site onder catering. Echter wil ik speciaal hier nog even benadrukken dat ik me richt op de wat kleinere groepen mensen. Mensen die iets anders willen eten dan de standaard gerechten die we gewend zijn te zien bij de borrel, bij een koud of warm buffet, bij een maaltijdenservice of in de kantine. Echter zijn de gerechten wel herkenbaar maar gewoon net even anders. En omdat ik alleen werk, kan ik me aanpassen aan veel verschillende opdrachten. Dat is zowel voor de gast een fijn idee, als voor mijzelf. Ik vind hierdoor veel variatie in mijn werk. Dus heeft u nou een gelegenheid die niet genoemd wordt bij alle andere items op deze site? Dan kan ik misschien toch iets voor u betekenen.

Contact opnemen

Voordelen met Bi-zonder

  • Gezond
  • Vol groente
  • Duurzaam
  • Bi-zonder lekker

Samen bedenken we de beste oplossing

Hoe ga ik te werk? Als we samen een globaal idee in kaart hebben gebracht, breng ik een offerte uit zodat u een goed beeld krijgt van de kosten. Pas daarna bepaalt u of u de opdracht definitief maakt. Let wel op, want omdat ik maar alleen ben, is het misschien wel verstandig om een voor u belangrijke datum tijdig te reserveren.

Catering mogelijkheden

sc_services_image
01

Maaltijd bestellen

Overheerlijke maaltijden speciaal voor jou bereid, bestel nu online!

02

Borrelhapjes

Combinatie van kleine hapjes of wat grotere hapjes voor bij de borrel.

03

Koud / Warm Buffet

Een tafel vol met mooie salades, sandwiches, koude soepjes, wraps, en meer.

04

High Tea

Van home made scones, frisse vruchtentaart, gevulde muffins tot pittige zalmrolletjes en meer.

05

Zondagmiddag Brunch

Een driegangen-lunch op zondagmiddag geïnspireerd op de Italianen.

06

Kookworkshop aan huis

Samen koken op locatie onder het genot van een drankje en een hapje.

07

Thuis-kok

Genieten in een privé sfeer van mooi samengesteld dinner.

08

Groepsmaaltijden

Een volledige groepsmaaltijd aan bij samenkomst van uw club, buurtcentrum of vereniging.

Ervaringen

Bi-zonder Catering

We hebben op 13 augustus een lunch laten verzorgen door Bianca i.v.m. ons 50 jarig huwelijksfeest. Die lunch was in de boerderij van landgoed Elswout in Overveen.

Onze gasten hebben werkelijk genoten van alles wat door haar was voorbereid. De zuivelproducten die zij levert komen rechtstreeks van een boerderij. De kwaliteit was te proeven!

En wat niet onbelangrijk is, het geheel zag er zeer verzorgd uit.

We zijn dan ook blij dat we Bi-zonder voor ons feest hebben gekozen!

Ankie en Jan Voorbergen, Den Ham (Ov.) 

Jan & Ankie

Onze ervaring met Bi-zonder is heel positief.
Vanaf het eerste contact was de sfeer prima, Bianca heeft heel fijn en inventief mee gedacht en voorstellen gedaan.
De situatie bij ons was best ingewikkeld maar Bianca was heel inventief in het bedenken van oplossingen. Dus ook als de thuissituatie anders is dan anders is het heel goed mogelijk om Bi-zonder in te schakelen.
De catering was uitstekend verzorgd en alles was niet alleen erg lekker, maar ook zeer verzorgd en feestelijk, zelfs voor de gasten die als 'lastige eters' bekend stonden was het smullen. We hebben vooral heel goede, warme herinneringen aan de pompoensoep. Een starter die de verwachtingen hoog deden stijgen, maar dat werd meer dan waar gemaakt.
Samenvattend:
Bi-zonder is een aanrader, prima verzorgd en hoge kwaliteit. Over Bianca nog het volgende: ze stelt zich heel sociaal en warm op, ze gaat rustig haar gang (wat heel belangrijk is want haar rust brengt ze over op de gastvrouw en -heer) en als ze weggaat is alles weer keurig opgeruimd.
Heerlijk, je hoeft zelf niets te doen.

Bianca, dank je wel

Ciska

Onlangs heeft Bianca ons een fantastische avond bezorgd met haar kookkunsten en ons een overheerlijk Italiaans 5 gangen menu voorgeschoteld bij mij aan huis. Van de amuse tot het dessert waren alle gerechten met bijpassende wijn super geslaagd. Het was voor al mijn gasten een verrassingsavond en deze is meer dan geslaagd dankzij de fantastisch kok en haar gezellige aanwezigheid. Uit eten in je eigen huis is een echte aanrader voor iedereen.

Joke

Tijdje terug het vegetarische Valentijn menu besteld. Eten was erg goed en makkelijk klaar / warm te maken.

Sander