Heeft u een vraag? Neem contact op:

Catering in Haarlem en omstreken

Wat is nou eigenlijk catering? Als je het op zoekt in het woordenboek staat er zo iets als maaltijdverzorging voor grotere groepen op een andere plek dan een horecabestemming. Dus eigenlijk valt bijna alles wat ik aanbied op deze site onder catering. Echter wil ik speciaal hier nog even benadrukken dat ik me richt op de wat kleinere groepen mensen. Mensen die iets anders willen eten dan de standaard gerechten die we gewend zijn te zien bij de borrel, bij een koud of warm buffet, bij een maaltijdenservice of in de kantine. Echter zijn de gerechten wel herkenbaar maar gewoon net even anders. En omdat ik alleen werk, kan ik me aanpassen aan veel verschillende opdrachten. Dat is zowel voor de gast een fijn idee, als voor mijzelf. Ik vind hierdoor veel variatie in mijn werk. Dus heeft u nou een gelegenheid die niet genoemd wordt bij alle andere items op deze site? Dan kan ik misschien toch iets voor u betekenen.

Contact opnemen

Voordelen met Bi-zonder

  • Gezond
  • Vol groente
  • Duurzaam
  • Bi-zonder lekker

Samen bedenken we de beste oplossing

Hoe ga ik te werk? Als we samen een globaal idee in kaart hebben gebracht, breng ik een offerte uit zodat u een goed beeld krijgt van de kosten. Pas daarna bepaalt u of u de opdracht definitief maakt. Let wel op, want omdat ik maar alleen ben, is het misschien wel verstandig om een voor u belangrijke datum tijdig te reserveren.

Catering mogelijkheden

sc_services_image
01

Maaltijd bestellen

Overheerlijke maaltijden speciaal voor jou bereid, bestel nu online!

02

Borrelhapjes

Combinatie van kleine hapjes of wat grotere hapjes voor bij de borrel.

03

Koud / Warm Buffet

Een tafel vol met mooie salades, sandwiches, koude soepjes, wraps, en meer.

04

High Tea

Van home made scones, frisse vruchtentaart, gevulde muffins tot pittige zalmrolletjes en meer.

05

Zondagmiddag Brunch

Een driegangen-lunch op zondagmiddag geïnspireerd op de Italianen.

06

Kookworkshop aan huis

Samen koken op locatie onder het genot van een drankje en een hapje.

07

Thuis-kok

Genieten in een privé sfeer van mooi samengesteld dinner.

08

Groepsmaaltijden

Een volledige groepsmaaltijd aan bij samenkomst van uw club, buurtcentrum of vereniging.

Ervaringen

Bi-zonder Catering

Onlangs heeft Bianca ons een fantastische avond bezorgd met haar kookkunsten en ons een overheerlijk Italiaans 5 gangen menu voorgeschoteld bij mij aan huis. Van de amuse tot het dessert waren alle gerechten met bijpassende wijn super geslaagd. Het was voor al mijn gasten een verrassingsavond en deze is meer dan geslaagd dankzij de fantastisch kok en haar gezellige aanwezigheid. Uit eten in je eigen huis is een echte aanrader voor iedereen.

Joke

Tijdje terug het vegetarische Valentijn menu besteld. Eten was erg goed en makkelijk klaar / warm te maken.

Sander

Bianca is een vriendelijke, enthousiaste en professionele kok. Met veel aandacht en uitleg tijdens onze thuis kookworkshop. Ze nam rustig de tijd om echt de technische achtergrond van het goed vlees bereiden in de oven uit te leggen, daarom kan ik het nu goed onthouden. Ook heel geduldig met onze dochter van 6 die mee mocht koken.

Barbara

Wij zijn 2 zussen (16 en 18) en hebben een kookworkshop gevolgd bij Bianca met onze tante. We hebben een Italiaans 3 gangen diner gemaakt. We vonden het een super leuke ervaring. Bianca is erg enthousiast en geeft goede tips om het gerecht nog lekkerder of beter te maken. Bianca heeft het niet te ingewikkeld gemaakt, maar wel op zo'n manier dat je iets nieuws leert en de tips gelijk kan toepassen. Ook hebben we geleerd hoe je een bord op de juiste manier opmaakt. Nogmaals bedankt voor deze leuke workshop!?

Anoniem