Heeft u een vraag? Neem contact op:

Groepsmaaltijden | Lekker en gezellig

Samen sporten, samen werken, samen een kaartje leggen. Er is altijd wel een gelegenheid dat je samen kan en wil zijn en dan ook graag samen wilt eten. Omdat het handig is of gewoon omdat het gezellig is. Als club of vereniging wil je toch graag jouw leden een compleet aanbod doen.

Een aangeboden maaltijd op de club kan bijdragen aan aanwezigheid van leden op een bepaald tijdstip. Hierdoor kan de rit naar huis om te koken een keertje worden overgeslagen en is men direct uit het werk beschikbaar. Een aangeboden maaltijd kan er ook voor zorgen dat mensen tijdens het wachten op een prijsuitreiking een hapje kunnen eten. En zo zijn er nog tal van voorbeelden te noemen.

Wilt u bij uw club, buurtcentrum of vereniging tijdens een toernooi of samenkomst ook graag een maaltijd aanbieden? Heeft u zelf geen kok in dienst of bent u niet gewend voor een grote groep te koken? Heeft u met de familie een gezellige bijeenkomst georganiseerd en wilt u uw gasten niet met een lege maag naar huis laten gaan? Dan weet ik de oplossing.

Heeft u een kleine keuken tot uw beschikking? Dan lever ik u de dagverse maaltijden zo goed als klaar voor 16.00 uur ’s middags bij u af. U ontvangt een heldere beschrijving over hoe u de maaltijd snel en makkelijk kan verwarmen en hoe u de maaltijd het beste kan serveren. U hoeft echt geen keukenheld te zijn om de laatste hand aan deze maaltijden te leggen.

Mailt u gerust en we stemmen samen af wat de mogelijkheden zijn en welke maaltijd het beste bij uw gasten past.

maaltijden

Wat zijn de kosten van een groepsmaaltijd?

Heeft u vragen over de groepsmaaltijden of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Mailt u gerust en we stemmen samen af wat de mogelijkheden zijn en welke maaltijd het beste bij uw gasten past.

Vanaf 10 personen
Prijsindicatie: vanaf € 12,50 per maaltijd (excl. BTW)

Neem contact op