Heeft u een vraag? Neem contact op:

High Tea op locatie

Een High Tea. Eigenlijk moeten we zeggen “een afternoon tea”. Van oudsher een moment rond de klok van 4 uur, waar thee en diverse hapjes de ergste trek mochten stillen na een dag hard werken. Tegenwoordig een ideale gelegenheid om samen met familie, vrienden, collega’s of buren bij te praten. Denk daarbij aan een glas mooie Engelse thee, hartige en zoete hapjes en misschien wel een glaasje bubbels. De locatie kiest u zelf, gezellig en intiem bij u thuis, op het werk of ergens lekker buiten in de zon.

U leest het al, er is veel mogelijk en ik regel het graag voor u. Van home made scones, frisse vruchtentaart, gevulde muffins, chocolade brownies en echte roomboter koekjes tot kleurrijke sandwiches, pittige zalmrolletjes, gevulde omelet, hartige taart en een klein soepje. Geef uw wensen door en ik stel graag een passende “tea” voor u samen.

Neem contact op

High Tea

Bijpassend servies

Voor de High Tea leen ik graag mijn verzameling theepotten uit om nog wat extra sfeer te geven. Heeft u ook servies, bestek of glazen nodig? Laat me dat dan weten en dan zoeken we samen naar de beste oplossing.

Kosten High Tea

Bent u geïnteresseerd in een High Tea op locatie? Stuur dan gerust een mail en we kijken samen wat het beste bij uw gasten past.

Vanaf 10 personen
Prijsindicatie: vanaf € 20,00 p.p. (excl. BTW)