Heeft u een vraag? Neem contact op:

Bi-zonder’s Kerstgerechten:

Opnieuw heb ik er voor gekozen om kerstgerechten aan te bieden die jouw kerstmenu aanvullen of compleet maken. Zo kan je kiezen voor een heerlijke rode uiensoep met rode port. Ideaal als voorgerecht, voor een lekkere brunch of bij een borreltje in de middag.

Ik heb ook een stoofgerecht van rundersukade in kerstbier/winterbier op het menu staan. Deze is heerlijk te combineren met een aardappelgerecht en fijne groente, of te serveren op verse pasta. Natuurlijk kan deze stoof ook in een pasteitje of hol broodje worden geserveerd en kan deze dan prima bij de borrel of brunch worden geserveerd.

Dan een complete maaltijd in de vorm van cannelloni’s gevuld met hertenstoof, in een prachtige wildsaus met paddenstoeltjes en een topping van ricotta. Deze is voor de gasten die liever niet het hoofdgerecht zelf maken. Wil je dit gerecht helemaal afmaken bestel dan ook de venkel-komkommer salade op lichte zoetzuur met dragon.

Dan maak ik voor de vegetarische gasten een eenpersoons-quiche van gekaramelliseerde rode uien, peccannoten en een prachtige blauwe tallegio, de Rossini Blue. Dit gerechtje is multi-inzetbaar. Zo serveer je het als voorgerecht of in een combinatie bij het hoofdgerecht, maar ook bij de brunch is het een prima aanvulling. Leuk is om dit gerecht te combineren met de pompoenpesto. Gemaakt op basis van amandelen met een vleugje salie.

Bij een kerstmenu mogen natuurlijk stoofperen niet ontbreken. Deze keer in kleinere stukjes in heerlijk ingedikte kookvocht.

Ik heb mijn best gedaan om een aantal gerechten te presenteren waarbij u het kerstmenu helemaal naar eigen hand kunt inrichten. De gerechten zijn vanaf heden te bestellen en staan voor u klaar op zondag 24 december tussen 15.00 uur en 17.00 uur.

Ik hoop je dan te zien in mijn warme keuken!

Hoe te bestellen?

Alle gerechten zijn te bestellen onder het kopje “Maaltijdservice”. Bij de optie “Kerstgerechten” lees je het menu en mijn tips. De optie “Maaltijd bestellen” geeft de mogelijkheid jouw gerecht naar keuze te bestellen. Kies jouw gerecht en geef aan hoeveel je wilt bestellen. Het is fijn als je ook al een indicatie van de afhaaltijd kan opgeven. Mocht deze tijd je toch niet schikken stuur dan even een WhatsApp bericht.

Kerstgerechten bestellen

De Kerstgerechten: