Heeft u een vraag? Neem contact op:

Kookworkshop met verschillende gerechten

Iets gezelligs doen met vriendinnen, buren of familie? Samen koken geeft gezelligheid. Maar ook de voorbereiding op een groot familiediner of kerstdiner kan aanleiding zijn om samen te oefenen. Wilt u al jaren een gerecht maken maar weet u niet hoe u het aan moet pakken. Of heeft u hulp nodig bij het samenstellen van verschillende gerechten. Wat is dan leuker om samen te koken onder het genot van een drankje en een hapje met als kroon op uw werk een heerlijk eigen gemaakt diner.

Bent u in het bezit van een keuken met minimaal 4 kookpunten, een oven en wat werk ruimte dan kom ik graag naar u toe. Natuurlijk breng ik materialen, ingrediënten, werkinstructies en een lekker hapje mee. De duur van de workshop is gemiddeld 4 uur (inclusief dineren). Ik begeleid u graag en blijf erbij tot het dessert op tafel staat.

Kosten per persoon

Laat me weten als u geïnteresseerd bent. Stuur een mail en ik neem contact met u op om uw wensen in kaart te brengen. Het aantal personen waarmee we kunnen koken is afhankelijk van de ruimte. Afhankelijk van de groepsgrootte en het gekozen menu wordt een prijs per persoon vastgesteld.

Prijsindicatie: vanaf € 60,00 per persoon. (excl. BTW)

Neem contact op