Heeft u een vraag? Neem contact op:

Waarom een zomers “buiten-eet” arrangement? 

Regelmatig vragen geïnteresseerde gasten mij; “Wat kan jij maken voor een aantal gasten die gezellig komen eten?” Daarbij komen dan een aantal wensen zoals; niet te formeel, lekker in de tuin, gasten zelf laten kiezen wat ze willen eten, niet te ingewikkeld maar wel met een gezond randje, etc. etc. En vaak komen we dan uit op een buffetvorm. Soms met warme gerechten, soms met koude gerechten, soms een combinatie. Sommige kiezen dan voor de gerechten die ik aanbied als Italiaanse Pranzo maar vaak ook stellen we een mooie salade samen, kiezen we voor heerlijke hartige taarten, luxe brood, lekkere dips, eventueel aangevuld met hapjes of lekkere wijn.

Ik ben tot de conclusie gekomen dat de salades en de hartige taarten in combinatie met brood en dips echte hardlopers zijn. Daarom wil ik je de komende maand de mogelijkheid bieden eens zo’n “eet beleving” mee te maken. Ontvang je de komende weken dus een aantal gasten en heb je geen zin om zelf te koken, maak dan gebruik van deze mogelijkheid. De salades bied ik deze maand aan vanaf 6 personen. In combinatie met verschillende dips die ik per 300 milliliter of 300 gram aanbied is dit met lekker brood voldoende voor 6 personen. Zou je ook één van de hartige taarten willen proeven? Deze verkoop ik alleen in zijn geheel. Dit is een goed gevulde taart met een doorsnede van 26 cm waaruit met gemak 10 punten kunnen worden gesneden.

Wil je gebruik maken van dit aanbod, check dan mijn website. Alle producten staan als maaltijd beschikbaar en kun je op de aangeboden dagen bestellen. Let wel, bestellen kan alleen 48 uur van te voren. Twijfel je, schroom dan niet contact met me op te nemen.

Ik ben erg benieuwd of jullie van mijn aanbod gebruik gaan maken.

Graag tot ziens in mijn keuken!

bianca

Hoe te bestellen?

Alle gerechten zijn te bestellen onder het kopje “Maaltijdservice”, optie “Maaltijd bestellen”. Kies jouw gerecht en geef aan hoeveel je wilt bestellen. Houdt er rekening mee dat er 48 uur tussen de bestelling en afhaalmoment moet zitten om de gerechten vers voor je te bereiden. Mocht de periode korter zijn schroom dan niet mij even te bellen en te overleggen misschien is een ad hoc bestelling toch mogelijk.

Zomerse “buiten-eet” gerechten

De zomerse “buiten-eet” gerechten

Bijpassende wijn?